De mooiste trouwlocatie op Bussloo!

Plannen voor jullie bruiloft en op zoek naar de perfecte trouwlocatie op Bussloo?

Zoek niet verder! Hofstede de Middelburg is een prachtige trouwlocatie op Bussloo die jullie speciale dag onvergetelijk zal maken. Ons team zorgt voor alles, zodat jullie ontspannen kunnen genieten van jullie grote dag.

Stel je voor dat je je geloften uitwisselt in deze prachtige omgeving, met de zon die achter je ondergaat en het water dat het licht weerspiegelt. Het wordt een onvergetelijke dag die je voor altijd zult koesteren.

Hofstede de Middelburg heeft het allemaal - en meer. Kom vandaag nog bij ons langs en laat je rondleiden op ons geweldige landgoed.

Bezoek nu onze website om meer te weten te komen over onze huwelijksarrangementen en wat er verder allemaal mogelijk is als jij gaat trouwen op Bussloo.

Lees hier ons bruidsmagazine!

Trouwen op Bussloo: een dag om nooit te vergeten

Hofstede de Middelburg is de perfecte trouwlocatie op Bussloo. Met haar prachtige omgeving en perfecte faciliteiten is het de ideale plek om uw speciale dag te vieren. Ons personeel is zeer attent en behulpzaam en zorgt ervoor dat uw trouwerij perfect verloopt.

Hofstede de Middelburg ligt op een prachtige locatie op Bussloo. De setting is perfect voor een romantische bruiloft, en de faciliteiten zijn top. Ons landgoed is de ideale plek waar jullie de mooiste trouwfoto's kunnen maken. Wij hebben alles in huis om het een onvergetelijke dag te maken!

Onze trouwlocatie op Bussloo is perfect voor de mooiste bruiloften

Hofstede de Middelburg biedt:

  • Een unieke en persoonlijke beleving
  • Volledige verzorging
  • Prachtige setting
  • Jarenlange ervaring in het organiseren van jullie droom bruiloft

Trouwen op Bussloo? Bespreek jullie trouwwensen met ons!

Wij houden van persoonlijk contact en denken in alles graag met jullie mee. Zo kunnen we samen zorgen voor een persoonlijke en gedenkwaardige dag op een schitterende locatie. Neem gerust contact met ons op voor het inplannen van een gesprek.

Wat kun je verwachten als je gaat trouwen bij ons?

Heerlijk eten!

Ons eten bij Hofstede de Middelburg is uitstekend. Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden, zoals onze overheerlijke Italian Cuisine. Je kunt er zeker van zijn dat uw gasten goed gevoed en tevreden zullen zijn.

Geweldige bediening

De service van Hofstede de Middelburg is onberispelijk. Het personeel is zeer attent en behulpzaam en zorgt ervoor dat uw dag perfect verloopt. Zij zorgen voor alle details, zodat u ontspannen kunt genieten van uw speciale dag.

Waarom u op Bussloo zou moeten trouwen

Bussloo is de perfecte plek om te trouwen omdat het een prachtige plek is met prachtige natuur. U zult de perfecte locatie kunnen vinden voor uw specifieke wensen en behoeften.

De omgeving is ongelooflijk romantisch en er is niets specialer dan het uitwisselen van geloften midden in de natuur. Geloof ons, uw gasten zullen nog jaren napraten over uw bruiloft op Bussloo!

Neem nu contact met ons op

Als u op zoek bent naar de perfecte trouwlocatie op Bussloo, kijk dan niet verder dan Hofstede de Middelburg. Met haar prachtige omgeving, uitstekende faciliteiten en uitstekende service is het de ideale plek om uw speciale dag te vieren.

Neem vandaag nog contact op met Hofstede de Middelburg om uw droombruiloft te boeken.

Neem nu contact met ons op!