Bent u op zoek naar een uniek en onvergetelijk bedrijfsuitje in de stedendriehoek Deventer-Apeldoorn-Zutphen? Onze locatie is erg goed bereikbaar voor bedrijven die gevestigd zijn in Oost-, Midden en Noord-Nederland. Ontdek onze bedrijfsuitjes, georganiseerd in samenwerking met externe partners!

Fantastische locatie voor een bedrijfsuitje

Doordat we midden op het recreatiegebied Bussloo zijn gevestigd is onze locatie een fantastisch decor voor uw volgende bedrijfsuitje! Door de centrale en buitengewone ligging bieden wij talloze mogelijkheden voor bijzondere bedrijfsactiviteiten.

Tal van mogelijkheden voor uw volgende bedrijfsuitje

Daarnaast zijn we bij Landgoed Hofstede de Middelburg van alle markten thuis. Door jarenlange ervaring is het verzorgen van diverse activiteiten bij ons in goede handen. Door de vele mogelijkheden is een uniek bedrijfsuitje of teambuilding activiteit bij ons in een handomdraai geregeld!

Hieronder zie je onze acht meest geboekte bedrijfsuitjes.

Bedrijfsuitje op maat

Heeft u een andere activiteit voor ogen? Geen probleem, wij hebben nog veel meer mogelijkheden en denken graag met u mee om een passende activiteit te vinden!

Heeft u interesse om uw volgende bedrijfsuitje of teambuildingactiviteit bij ons te organiseren? Neem dan nu contact op.

De Escape Box

Bekijk uitje

Expeditie Robinson

Bekijk uitje

Grand-dinerspellen

Bekijk uitje

Haka Experience

Bekijk uitje

Workshop verf gooien

Bekijk uitje

Oorlogswinter

Bekijk uitje

Teamspirit, Zeskamp

Bekijk uitje

Borrelbattle

Bekijk uitje

Help de directeur is ontvoerd!

Bekijk uitje

Collega vermist!

Bekijk uitje

Roofvogel workshop

Bekijk uitje

Afrikaanse Djembé of Percussie Workshop

Bekijk uitje

Après-Ski Winterspelen

Bekijk uitje

Graffiti Workshop op locatie

Bekijk uitje