Heerlijke lunchen op Bussloo bij Hofstede de Middelburg

Er is geen betere plek voor een smakelijke lunch op Bussloo dan bij Hofstede de Middelburg. In ons vernieuwde en sfeervolle restaurant kunt u terecht voor o.a. broodjes en salades maar ook kunt u bij ons gratis parkeren op bussloo.

Dus als u op zoek bent naar een leuke en fijne plek om te lunchen op Bussloo, dan is Hofstede de Middelburg zeker een bezoekje waard. Het restaurant is prachtig gelegen met uitzicht over het water en het terras is ideaal om van de zon te genieten.

Om dan nog maar niet te spreken over onze heerlijke Italiaanse gerechten die worden geserveerd tijdens diner.

Als u suggesties nodig heeft, bekijk dan zeker het menu van Hofstede de Middelburg. U zult niet teleurgesteld zijn!

Bekijk onze lunch kaart

Binnen- en buiten lunchen

Lunchen op Bussloo: lekker en gezond! Wij geloven dat een goede lunch zowel lekker als gezond moet zijn. Daarom gebruikt onze keuken alleen verse en hoogwaardige ingrediënten. Zo kunt u zorgeloos van uw lunch genieten!

Bij ons kunt u zowel binnen- als buiten lunchen.

Heeft u vragen of wilt u reserveren? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

Reserveer nu hieronder:

U kunt ook bij ons lunchen met een grote(re) groep. U kunt bellen naar 0571261900 om een plaats te reserveren. Wij gaan dan samen even kijken of we de perfecte plek in ons restaurant kunnen reserveren voor jullie.

Lunchen met uitzicht op het water van Bussloo

Wat blijft Bussloo toch een heerlijke en fijne plek om te komen. Of u er nou bent in de zomer, herfst of winter, het is een plek waar u echt tot rust kan komen en kan genieten van de prachtige natuur.

Mocht u nou op Bussloo zijn rond lunchtijd, kom dan langs bij Hofstede de Middelburg en geniet van een lunch met uitzicht op het water. We hebben een ruim assortiment broodjes, salades, soepen of een 3 gangen lunch waar u uit kunt kiezen. Er is dus zeker voor elk wat wils! 

En als u een plekje zoekt om van de zon te genieten, is ons terras de perfecte plek. Met een goed boek of een krant, een kopje koffie of thee en een heerlijke lunch, kunt u hier heel gemakkelijk de uren wegwerken!

We hopen u snel te zien bij Hofstede de Middelburg!

Van donderdag t/m zondag lunchen op Bussloo

Kom bij ons lunchen in Bussloo! U bent van harte welkom van donderdag tot en met zondag. Wij zijn geopend vanaf 11:00 uur. Naast een lunch kunt u bij ons ook genieten van een fijn Italiaans diner in ons restaurant (vanaf 17:00 uur.)

Het restaurant is geopend van 11:00 tot 21:00 uur. Hier serveren we een heerlijk Italiaans diner, waarbij u o.a. pizza, pasta of andere vis- en vleesgerechten kunt bestellen.

Waar is Hofstede de Middelburg gevestigd?

Wij zijn gevestigd op Bussloo. Dit zijn onze adresgegevens:

Bekijk Hofstede de Middelburg hier op Google Maps!

Italian Cuisine bij Hofstede de Middelburg

Naast de lunch, kunt u ook terecht bij Hofstede de Middelburg voor een fantastisch lekker diner. Wij serveren authentieke Italiaanse gerechten en dranken. Kom langs en bestel vandaag nog een onze specialiteiten, zoals een heerlijke pizza of fijn en vers pastagerecht. Onze Italian Cuisine zal uw smaakpapillen laten zingen.

Als u op zoek bent naar een onvergetelijke ervaring met heerlijk eten, perfect gecombineerd door deskundige obers en serveersters, kom dan bij ons langs in Bussloo waar service altijd met een glimlach wordt gedaan.

Bij Hofstede de Middelburg houden we ervan onze gasten een ervaring te bezorgen die ze nooit zullen vergeten. En wat is er leuker dan met familie of vrienden een goede lunch of maaltijd te delen in een ontspannen sfeer? Ons restaurant is daarvoor de perfecte plaats.

Dus als u op zoek bent naar een Italiaans restaurant in Bussloo, zoek dan niet verder en kom ons bezoeken in Hofstede de Middelburg of bij Brodazz Beach!

Hofstede de Middelburg: het beste Italiaanse restaurant voor diner en lunch in Bussloo!

Bekijk Hofstede de Middelburg hier op Google Maps!