Ervaar de échte Italiaanse keuken bij Hofstede de Middelburg vlakbij Deventer

Iedereen houdt van een authentieke Italiaanse pizza. Met die gedachte begonnen we met het serveren van pizza’s aan de beach bar van Beachclub Brodazz Beach en Hofstede de Middelburg op Bussloo.

Onze gasten waren meteen enthousiast over de relaxte en ontspannen sfeer, de fijne lounge muziek en natuurlijk de héérlijke Italiaanse pizza’s nabij Deventer.

Een smakelijke geschiedenis als Italiaan vlakbij Deventer

In eerste instantie boden we de pizza’s alleen op vrijdag aan. Maar het was zo’n succes dat we dagen bléven toevoegen.

Totdat we besloten dat we onze gasten ieder seizoen wilden laten genieten van de heerlijke Italiaanse keuken. Daarom dopen we Hofstede de Middelburg om tot een waar Italiaans restaurant.

 

 

Bekijk onze diner kaart

Bekijk onze wijn kaart

Bekijk onze lunch kaart

Bekijk onze dranken kaart

Klaar voor een onvergetelijke Italiaanse ervaring

Hofstede de Middelburg is iedere week open van donderdag t/m zondag. Wilt u een tafeltje reserveren? Dat kan hier:

Wilt u ons bezoeken met een grote(re) groep? Bel dan eerst naar 0571-261900. Dan kijken we samen of we een mooie plek voor jullie kunnen reserveren.

 

 

De smaak van Italië nabij Deventer

De Italiaanse keuken staat bekend om zijn rijke smaken en verse ingrediënten. Bij Hofstede de Middelburg brengen we die smaken dichter bij huis, vlakbij Deventer. Onze keuken is doordrenkt van Italiaanse passie en ambachtelijkheid. Van de knapperige dunne bodems tot de perfecte harmonie van smaken op elke pizza, elk gerecht wordt met zorg en toewijding bereid.

Een menu vol Italiaanse lekkernijen nabij Deventer

Ons menu is een ware ode aan de Italiaanse culinaire traditie. Van klassieke margherita tot gedurfde combinaties zoals de "Hofstede Speciale," we bieden voor elk wat wils. Onze pizza's worden met liefde gebakken en belegd met hoogwaardige Italiaanse ingrediënten. Elk gerecht vertelt een verhaal van vakmanschap en pure smaak.

Genieten in stijl bij een Italiaan nabij Deventer

Bij Hofstede de Middelburg gaat het niet alleen om heerlijk eten, maar ook om de totale ervaring. Onze gezellige sfeer en gastvrije service zorgen voor een avondje uit om van te genieten. Of je nu met vrienden, familie of een speciaal iemand komt, we creëren een ambiance waarin je je meteen thuis voelt.

 

 

 

Bekijk onze menukaart

Onze Belofte aan jou als Italiaans restaurant nabij Deventer

Wij zijn er trots op een stukje Italië rondom Deventer te brengen. Onze gerechten zijn doordrenkt van passie, gemaakt met liefde en met respect voor de rijke Italiaanse eetcultuur. Bij Hofstede de Middelburg kun je ervan uitgaan dat je een authentieke smaakervaring krijgt, rechtstreeks uit de hartelijke keukens van Italië.

Conclusie: ontdek Hofstede de Middelburg voor Italiaans eten nabij Deventer

Ben je klaar om een smaakvol avontuur te beleven? Kom dan langs bij Hofstede de Middelburg en ontdek de échte Italiaanse keuken in de buurt van Deventer. Laat je betoveren door onze gerechten en geniet van een culinaire reis naar Italië, rechtstreeks aan tafel.

Tafel reserveren

Reserveer direct een tafel in ons sfeervolle restaurant. Neem bij vragen contact met ons op via 0571-261900.