Kerst vieren bij Hofstede de Middelburg

Kerst komt eraan en dat betekent dat het tijd is om samen te komen met je geliefden!

Hofstede de Middelburg heeft 1e en 2e kerstdag, vanaf 17:00, de perfecte kerstavond voor jou! Ons kerstmenu zal je smaakpapillen doen springen van vreugde. Met een verscheidenheid aan verse gerechten om uit te kiezen, weten we zeker dat je bij ons een ontzettend fijn kerstdiner hebt.

Kom genieten van ons heerlijke kerstmenu in een warme en gezellige sfeer. We garanderen dat je niet teleurgesteld zult zijn! Zorg ervoor dat je vandaag nog je tafel reserveert.

Reserveer je tafel voor een geweldig kerstdiner bij Hofstede de Middelburg.

Reserveer nu uw tafel

Bekijk hieronder ons heerlijke kerstmenu

Ervaar de échte Italiaanse keuken bij Hofstede de Middelburg 

Iedereen houdt van een authentieke Italiaanse pizza. Met die gedachte begonnen we met het serveren van pizza’s in de beach bar van Beachclub Brodazz op Bussloo. Onze gasten waren meteen enthousiast over de relaxte en ontspannen sfeer, de fijne lounge muziek en natuurlijk de héérlijke Italiaanse pizza’s.

In eerste instantie boden we de pizza’s alleen op vrijdag aan. Maar het was zo’n succes dat we dagen bléven toevoegen. Totdat we besloten dat we onze gasten ieder seizoen wilden laten genieten van de heerlijke Italiaanse keuken. Daarom dopen we Hofstede de Middelburg om tot een waar Italiaans restaurant.

Hier proef je de liefde voor de Italiaanse keuken

Bij ons heeft u keuze uit een uitgebreid aanbod van mooie Italiaanse gerechten, waarvan de Italiaanse pizza er één van is. De pizza wordt helaas vaak gezien als een vrij eenvoudig gerecht. Maar wij zijn het daar natuurlijk niet mee eens.

Een échte, authentieke Italiaanse pizza vereist namelijk veel zorg en aandacht. Niet alleen in het kiezen van de ingrediënten, maar zeker ook tijdens de bereiding ervan. Daarom proeft u onze liefde voor de Italiaanse keuken met iedere hap die u neemt.