• darkblurbg

Kerstmenu 2018.

Eerste en Tweede Kerstdag vanaf 16:00. 

PROEVERIJ VAN VOORGERECHT
 Carpaccio van rund met pijnboompitten, truffelmayonaise en Parmezaansekaas,
Bonbon van geitenkaas met een gelei van rode biet,
Huisgemarineerde zalm met wasabi-mayonaise, 
Rilette van gerookte forel met basilicumsaus, 
Wildpate met mangocompote, 
Champignons Dordogne.

 

SOEP 
Krachtige wildbouillon 
of 
Romige paddenstoelensoep 



HOOFDGERECHT 
Trio van vlees Kalfentrecote met rozemarijnjus,
Varkenshaas paddenstoel- speksaus, en wildstoof. 

of 
Trio van vis Zalmfilet met mosterdsaus,
Kabeljauwfilet met proseccosaus, en coquiles.
 
NAGERECHT 
Kerst Grand dessert 


3 gangen menu € 37,95 - vier gangen menu € 42,95

reserveren kan via email of telefonisch.