Ervaar de échte Italiaanse keuken bij Hofstede de Middelburg/ Brodazz

Iedereen houdt van een authentieke Italiaanse pizza. Met die gedachte begonnen we met het serveren van pizza’s in de beach bar van Beachclub Brodazz op Bussloo. Onze gasten waren meteen enthousiast over de relaxte en ontspannen sfeer, de fijne lounge muziek en natuurlijk de héérlijke Italiaanse pizza’s.

In eerste instantie boden we de pizza’s alleen op vrijdag aan. Maar het was zo’n succes dat we dagen bléven toevoegen. Totdat we besloten dat we onze gasten ieder seizoen wilden laten genieten van de heerlijke Italiaanse keuken. Daarom dopen we Hofstede de Middelburg om tot een waar Italiaans restaurant.

Hier proef je de liefde voor de Italiaanse keuken

Bij ons heeft u keuze uit een uitgebreid aanbod van mooie Italiaanse gerechten, waarvan de Italiaanse pizza er één van is. De pizza wordt helaas vaak gezien als een vrij eenvoudig gerecht. Maar wij zijn het daar natuurlijk niet mee eens.

Een échte, authentieke Italiaanse pizza vereist namelijk veel zorg en aandacht. Niet alleen in het kiezen van de ingrediënten, maar zeker ook tijdens de bereiding ervan. Daarom proeft u onze liefde voor de Italiaanse keuken met iedere hap die u neemt.

Bekijk onze menukaart

Bekijk ons lunch menu

Bekijk onze borrelhapjes

Bekijk onze drankenkaart

Klaar voor een onvergetelijke Italiaanse ervaring

Hofstede de Middelburg is iedere week open van donderdag t/m zondag. Wilt u een tafeltje reserveren? Dat kan hier:

Wilt u ons bezoeken met een grote(re) groep? Bel dan eerst naar 0571-261900. Dan kijken we samen of we een mooie plek voor jullie kunnen reserveren.