menu
Welkom op Landgoed
Hofstede de Middelburg

Home

Trouwen

Feesten, vergaderen, lunchen en dineren

Landgoed Hofstede de Middelburg in Bussloo is meer dan een hectare groot en omgeven door water met rondom prachtig uitzicht op het meer Bussloo.De Hofstede biedt jullie door haar unieke en gezellige entourage in een authentieke omgeving talrijke mogelijkheden voor een ceremonie, bruiloft, receptie, diner of feest.

Als officiële trouwlocatie van de gemeente Voorst kan ons team, op onze prachtige locatie, jullie trouwdag van jawoord tot overnachting, in de sfeervolle bruidssuite, volledig verzorgen.

Herenkamer en de deel.

Landgoed Hofstede de Middelburg is gevestigd in een 18e eeuws rijksmonument. Het restaurant bevindt zich in de prachtig gerestaureerde herenkamer en deel van de authentieke boerderij. Kleine groepen worden ontvangen in de opkamer en grotere gezelschappen zijn te gast in de deel. Veel originele details zijn nog zichtbaar en worden met zorg onderhouden.  Landgoed Hofstede de Middelburg kent een rijke geschiedenis die tot op de dag van vandaag voelbaar is.

Hebben jullie specifieke wensen en variaties op de arrangementen dan is het mogelijk dit te overleggen.

Indien jullie vragen hebben of een geheel vrijblijvende toelichting en/of rondleiding wenst, staan wij jullie graag te woord!

In het hart van de Stedendriehoek Apeldoorn-Deventer-Zutphen aan de waterrand van recreatiegebied Bussloo is de Hofstede een uitstekende locatie voor een kopje koffie met gebak, een lunch of diner, maar ook om uw wandel of fietstocht te beginnen of af te sluiten.

Voor een vergadering is ook de zakelijke klant in Landgoed Hofstede De Middelburg welkom. Centraal gelegen in het midden van de Stedendriehoek Apeldoorn-Deventer-Zutphen is de Hofstede een uitstekende vergaderlocatie.

Groepen voor een besloten feest, of diner zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Voor het avond eten zijn er natuurlijk verschillende opties mogelijk. U kunt kiezen uit een drie of vier gangen diner, die wij geheel naar wens voor u samenstellen. Maar u kunt ook  kiezen voor 1 van onze buffetten of misschien kiest u wel voor een informele BBQ. 

Welke keus u ook maakt onze keukenbrigade zal er iets speciaals van maken.  Let u alstublieft nog even op eventuele diëten of allergieën bij uw gasten. Zodoende kunnen wij hier in de keuken rekening mee  houden.

Honden zijn bij ons toegestaan.

Voor foto's verwijzen wij u graag naar onze facebookpagina:
https://www.facebook.com/pg/hofstededemiddelburg/photos/?ref=page_internal

Trouwen, feesten, vergaderen. Heeft u iets te vieren? Wij helpen u graag. Als officiële trouwlocatie van de gemeente Voorst kan ons team, op onze prachtige locatie, uw trouwdag van jawoord tot overnachting, in de sfeervolle bruidssuite, volledig verzorgen. Niet al onze mogelijkheden staan online, neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Ervaar het Ibiza gevoel op Bussloo! Zwoele zomer vibes, cocktails, vuurtafels, lekkere lounge muziek, feesten met zonsondergang. Ook voor feesten kunt u bij ons terecht.

Bed and breakfast en campers. Wij zijn gestart met onze Bed & Breakfast. Wij hebben 1 ruime suite, die ook als bruidssuite gebruikt wordt. Daarnaast komen er binnenkort op onze ruime parkeerplaats camper-plekken waar men gebruik kan maken van onze faciliteiten zoals wc, electra en natuurlijk de beachbar of het restaurant.
Wij hopen u spoedig te mogen begroeten.
Reserveren bij bed en breakfast Sistazz in Voorst